Ulrøgelvej

Briks

Formålet, med alle mine behandlinger, er at bringe dig og din krop i balance og dermed give dig mere livskvalitet, sundhed og velvære.

Kom til mig, når du har en konkret udfordring (fysisk eller psykisk), hvis du ønsker en massage – enten i dybden eller mere som afspænding, når du har brug for at komme videre, eller hvis du ønsker at udforske klangens univers i klangmassagen. På min hjemmeside kan du læse mere om de behandlinger, du kan få hos mig, og du er naturligvis velkommen til at kontakte mig på tlf. 61 74 78 47, hvis du ønsker rådgivning om, hvad du skal vælge.  Mine spidskompetencer ser du herunder:

SLIP AF MED
hovedpine/migræne – iskiasproblemer – musearm – tennisalbue – frossen skulder – kramper – muskelsmerter – ledsmerter – nakke-/skulderproblemer – mavepine – irriteret tyktarm – hold i ryg/nakke – dårlig ryg – lændesmerter – søvnløshed – stress og meget mere.

Kategorier: Behandlinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *