Coaching – find dine ressourcer

Vi møder alle sammen en sten eller to på vores vej – nogle gange er det småsten, andre gange virker det som store kampesten. Jeg har selv erfaret, at livet kan byde på næsten uoverskuelige udfordringer og forhindringer, og derfor Du kan vælge hvad som helst fra din hverdag, som du ønsker at ændre på. Under en coaching hjælper jeg dig til at finde frem til dine egne mange måske glemte eller gemte ressourcer, og dermed finder du selv løsningen, der bringer dig mere livskvalitet, glæde og energi i hverdagen, eller bringer dig frem til dit ønsker og mål, du drømmer om.

At coache betyder at befordre.
Min rolle er at befordre dig, og det gør jeg objektivt og fortroligt.
Din rolle er at se dine muligheder og derefter at realisere dem. Det kan være, at det er nok med en coaching session, og så er du allerede godt på vej.
Måske ønsker du mere hjælp til selve udviklingen, det kan vi så klare sammen over flere sessioner. Især vil jeg anbefale en forløb, hvor vi både taler og mentalt finder indtil til løsningen på dine udfordringer – og hvor du fysisk finder ro i kroppen (og tankerne) og hvor du finder ud af at kroppen er din ven, som hellere end gerne vil/kan hjælpe dig til at få det godt. Disse sessioner kalder jeg “Sind og skind”.

Mange finder mig, når de ønsker ændringer i deres liv, og det er med stor glæde og engagement, at jeg byder jer indenfor til åbningen til en større livskvalitet.
En del klienter finder mig på hjemmesiden GoMentor.

At inspirere til selvindsigt, healing og succes er en af mine største passioner.
Gennem et forløb med 5 x sind og skind oplever mine klienter en fantastisk og  hurtig process. Via samtale og efterfølgende kropspsykologisk behandling opdager du, hvordan du kan ændre ofte bittesmå måder at tænke på, som vil bringe dig et helt andet sted hen – “if nothing goes right – go left”.

Psykologisk coaching og kropsterapi

Psykologisk coachende samtale 1 time500,- kr.
pr. session
Psykologisk coachende samtale (med lægehenvisning) 1 time450,- kr.
pr. session
Psykologisk coachende samtale - under 20 år1 time400,- kr.
pr. session
SIND OG SKIND.
Psykologisk coachende samtale og kropspsykologi
1½ time650,- kr
pr. session
SIND OG SKIND.
Psykologisk coachende samtale og kropspsykologisk
Forløb : 5 x sind og skind - rabat på 4. + 5. session
1½ time650,- kr
pr. session