Massage- terapi

 – slip af med dine spændinger og smerter

Du kan vælge en balancerende helkropsmassage, hvor alle dele af kroppen som udgangspunkt masseres lige meget. Med helkropsmassage styrker du din kropsbevidsthed og får en god sammenhængende helhedsoplevelse. Massagen går dybt, men er samtidig behagelig, uden at være overfladisk.

Du har også mulighed for, at vi tilrettelæger massagen og går ind og arbejder med eventuelle smerter i specifikke områder, som du gerne vil have afhjulpet. Det kan f.eks. være stivhed i muskler og led, ryg- og nakke problemer, muse- eller tennisarm og lign.

Vi starter altid med en lille samtale, så du har mulighed for at fortælle, hvad der rører sig i dig, og hvor du evt. har smerter. Udfra samtalen tilrettelægger vi din behandling eller et forløb over flere behandlinger, så vi løbende kan opnå det bedst mulige resultat for dig og dit velbefindende. Det vil i praksis ofte være sådan, at vi kombinerer alle de nedenstående massage-teknikker (trigger / akupunktur / kranio sakral / klangmassage / samtale), da dit fysiske velbefindende hænger sammen med dine problemstillinger fra din hverdag eller gamle uafsluttede tanker.

GAVEKORT
Hvis du ønsker at forære én, du holder af, et gavekort til denne skønne oplevelse, kan du med fordel købe den direkte hos mig. Mine behandlinger findes også i en lidt dyrere udgave som gavekort i de flotte boxe fra SmartBox.

Du skal afsætte 1 – 1½ time til samtale, omklædning og massage.

Massage-terapi

MASSAGETERAPI
- Helheds behandling af hele dig med fokus på dit fysiske problem
1 time500,- kr.
pr. session
MASSAGETERAPI
- Helheds behandling af hele dig med fokus på dit fysiske problem
1½ time600,- kr.
pr. session
"KLOG KONE" BEHANDLING specifikt af dit fysiske problem½ time300,- kr.
pr. session